Van kennismaking tot onderhoud, onze aanpak is ongeëvenaard

Al vanaf het eerste contact met een van onze ervaren specialisten draait het om het hebben van de juiste klik. Het contact met u en het inventariseren van uw wensen en behoeftes staan centraal. We inventariseren:

– waar u op dit moment tegenaan loopt
– wat u wilt veranderen of verbeteren
– wat de (on)mogelijkheden daarin zijn

Uiteraard staat de Dutch Cloud-aanpak garant voor onze hoge kwaliteit, transparante dienstverlening en de maximale controle en flexibiliteit die u heeft rondom het beheer en de inrichting van uw data.

Whiteboard sessie

Relatie begint aan het whiteboard

De relatie tussen u en Dutch Cloud ontstaat letterlijk aan het whiteboard. Ziet u beperkingen van Cloud Computing? Dutch Cloud helpt u deze te adresseren. Wij begrijpen als geen ander hoe uw operationele proces eruit ziet en hoe onze dienstverlening uw bedrijfsvoering verder kan optimaliseren.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Ook wanneer u voor ons kiest, staat persoonlijk contact voorop. De Dutch Cloud specialist waarmee u het eerste gesprek voert, blijft uw contactpersoon gedurende het hele onboarding proces. Een proces dat wij tot in de finesses beheersen, waardoor de financiële consequenties van het opzetten van uw nieuwe omgeving minder groot zijn.

Transparantie

Transparantie

Transparantie gaat over openheid, zichtbaarheid en toegankelijkheid van uw organisatie. U geeft inzicht in de dilemma’s waar u in uw bedrijf mee kampt, op welke manier u daarmee omgaat en welke gevolgen uw keuzes vervolgens hebben. Zó wordt u voor belanghebbenden beter aanspreekbaar op uw activiteiten.

Dutch Cloud hecht hier in grote mate waarde aan. Alleen dan ontstaat er een open en eerlijke situatie waarin gezocht kan worden naar de best mogelijke oplossing voor uw omgeving.

Compliance

Compliance

Dutch Cloud hanteert een geformaliseerd en gecertificeerd managementsysteem (ISMS op basis van ISO27001:2013) voor het beheersen van haar informatiebeveiliging. Een belangrijk kenmerk van dit systeem is de zogenaamde PDCA-cyclus (ook wel de Plan-Do-Check-Act cyclus genoemd) van Deming. Deze cyclus past Dutch Cloud ook toe voor het in kaart brengen, implementeren, toetsen en voortdurend verbeteren van haar compliance – zowel op het gebied van wet- en regelgeving als op het vlak van contractuele verplichtingen.

In de praktijk betekent dit dat Dutch Cloud haar bedrijfsprocessen inricht op basis van een risicoanalyse en een stakeholder-benadering. Alle interne beheersingsmaatregelen van Dutch Cloud worden risk based geïmplementeerd.

Kennisdeling

Kennisdeling

Kennisdeling is een breed geaccepteerd begrip, juist omdat het twee kanten op werkt. Niet alleen van belang in een eerste kennismakingsgesprek, maar zeker ook wanneer uw huidige situatie afgezet wordt tegen de mogelijkheden die Dutch Cloud biedt.

Ronde Tafel Diners. Kennisdeling het sleutelwoord voor de evenementen die Dutch Cloud jaarlijks organiseert. De in 2017 geïntroduceerde Dutch Cloud Ronde Tafel Diners herbergen elke keer weer een interessant centraal thema dat tijdens een heerlijk diner en bijpassende wijnen wordt besproken in een sfeervolle en relaxte omgeving.

Get (C)Loud! Voor de softwarebedrijven (ISV’s) in Nederland organiseert Dutch Cloud al bijna 5 jaar lang, twee keer per jaar Get (C)Loud!, hét netwerkevent voor ISV’s in Nederland. Hier is naast het hebben van FUN en kunnen netwerken, kennisdeling de derde belangrijke pijler.

Migratie

Migratie

Onze specialisten hebben veel ervaring met complexe Cloud-infrastructuren. Wij bieden u uitstekende begeleiding bij het realiseren van een totaaloplossing. Belangrijk hierbij is (vaak) de migratie.

De oplossingen van Dutch Cloud zijn maximaal voorbereid en geschikt om uw migratie snel, eenvoudig en overzichtelijk te laten verlopen. Als eindgebruiker heeft u daarnaast maximale invloed op de wijze waarop de infrastructuur wordt ontsloten.

Integratie

Integratie

Doordat Dutch Cloud u maximale transparantie en controle biedt, is integratie met bestaande infrastructuren relatief eenvoudig. Met onze oplossing Cloud to the Office combineert u uw on-premise applicaties met het gebruik van een Cloud infrastructuur.

Veel van onze klanten gebruiken Dutch Cloud Computing voor bedrijfskritische applicatie-omgevingen. Onze ervaring leert dat u omgevingen niet alleen via internet wilt gebruiken, maar dat u vaak ook behoefte heeft applicatie-omgevingen via vaste- en/of netwerken van derden te ontsluiten. Zeker daar waar u private clouds gebruikt als uitbreiding van uw ICT-afdeling, is koppeling/integratie met het interne netwerk vaak wenselijk.

Exit-strategie

Exit-strategie

Niet veel partijen zullen dit hardop zeggen, maar Dutch Cloud wordt geroemd om haar exit-strategie. We zien u natuurlijk liever blijven, maar het kan altijd gebeuren dat u toch bij ons weg wilt. Omdat wij hier van tevoren al rekening mee houden, is het naar ons toehalen van uw bestaande omgevingen net zo eenvoudig als het naar nieuwe omgevingen migreren van uw data.

Kom op de koffie!

Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam

Dutch Cloud Contact kaart
Of neem snel contact op.

info@dutchcloud.com
+31 (0)35 820 0252