ArrowSphere xSPCentral

9 oktober 2014 - door Dutch Cloud

Dutch Cloud zet ArrowSphere xSPCentral portal strategisch in

9 oktober 2014Dutch Cloud is de eerste Nederlandse afnemer van het ArrowSphere xSPCentral portal, de innovatieve online tool van ArrowECS om het maandelijks verbruik van licenties te rapporteren. Dutch Cloud zet de portal strategisch in voor haar klanten in Nederland, Duitsland en de UK.

ArrowECS, wereldwijd Value Added Distributeur voor het professionele IT reseller-kanaal heeft Cloud hoog op de agenda staan. Zij zien de rollen in het kanaal veranderen. ArrowECS ondersteunt partijen op technisch, go-to-market en financieel gebied.

ArrowSphere xSPCentral is een innovatieve online module die Managed Cloud Providers in staat stelt om in een centrale omgeving het maandelijks verbruik van licenties te rapporteren. Een belangrijk kenmerk van de tool is de mogelijkheid om de totale kosten van exploitatie van een bepaalde Cloud dienst voor de eindklant te voorspellen. Daarnaast helpt ArrowSphere xSPCentral organisaties om compliant te zijn. Wereldwijd heeft het gebruik van deze tool zich inmiddels bewezen. Dutch Cloud is Managed Cloud Provider en gespecialiseerd in Infrastructure as a Service. Voor de door haar geleverde diensten neemt Dutch de volledige end-to-end verantwoordelijkheid. Daaronder valt ook de verantwoording voor de juiste rapportages over het licentiegebruik voor haar klanten.

Managing Director ArrowECS Benelux, Bart van Rheenen, en CEO van Dutch Cloud, Martijn van Zoeren kennen elkaar al lange tijd. Bart van Rheenen: ‘Met de ontwikkeling van het ArrowSphere xSP portal en het sterke netwerk van ISV’s en klanten van Dutch Cloud deed zich een mooie gelegenheid voor om met elkaar samen te werken.’ Martijn van Zoeren voegt daar nog aan toe: ‘ArrowECS begrijpt dat de markt aan het veranderen is. Als vooruitstrevende partij zijn zij in staat om nieuwe kansen te creëren voor Managed Cloud Providers. Voor onze eigen organisatie helpt het om compliant te opereren, wat mooi past bij de onlangs behaalde ISO 27001 certificering.’

Dutch Cloud wil via ArrowSphere xSP alle software producten die zij voor klanten inzetten, waaronder, Microsoft, VMWare en VEEAM gaan rapporten. Op deze manier is het voor Dutch Cloud eenvoudig de levering van machines aan klanten en het verbruik van licenties te rapporteren. Bijkomend voordeel is dat Dutch Cloud haar klanten ook in staat stelt om hun verbruik zelf in de tool te registreren.

Over ArrowECS

ArrowECS (www.arrowecs.nl) is onderdeel van Arrow Electronics, wereldwijd leverancier van producten, diensten en oplossingen voor  industriële en commerciële gebruikers van elektronische componenten en oplossingen voor enterprise computing. ArrowECS is gespecialiseerd in de levering van enterprise en mid-range IT-oplossingen en diensten aan value added resellers, systeemintegrators en ISV’s.

Over Dutch Cloud

Dutch Cloud (www.dutchcloud.com) is Managed Cloud Provider en levert Infrastructure as a Service diensten in binnen- en buitenland. Dutch Cloud staat, met een persoonlijke aanpak, garant voor een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening waarbij klanten maximale invloed hebben op de inrichting en oplevering.

Relevante berichten

Dutch Cloud creëert nieuwe kansen met Azure

7 maart 2018 - door Dutch Cloud
Wie als cloudleverancier nieuwe en bestaande inkomsten wil zekerstellen, kan niet om Azure heen. Althans, dat is de sterke overtuiging van Dutch Cloud. Samen met Insight, leverancier van Intelligent Technology …
Lees verder

Facts & Figures Dutch IT-channel Award

30 januari 2018 - door Dutch Cloud
In aansluiting op de Dutch IT-channel Award-uitreiking op 18 januari jongstleden, heeft Dutch Cloud enkele facts & figures voor u op een rijtje gezet. Met betrekking tot het aantal stemmen dat …
Lees verder