Calvi Business Software

Calvi over Dutch Cloud

“Dutch Cloud is flexibel en kundig, dat hadden we al gemerkt. En dat is opnieuw gebleken toen we een grote Duitse klant kregen. Ze konden voldoen aan de hoge Duitse security-eisen.”
Als marktleider in Telecom Expense Management geeft Calvi betekenis aan uw telefoonrekening. Het bedrijf levert zakelijke Software-as-a-Service diensten aan onder meer internationale enterprises, overheden en aan telecomproviders die hun klanten de mogelijkheid willen bieden om hun verbruik te analyseren. De meeste grote mobiele telecomoperators gebruiken de services van Calvi.

“De cloud-omgeving van Dutch Cloud is uitermate betrouwbaar en stabiel”

Probleem

Calvi vertelt: “Een van onze grootste klanten in Nederland, een internationale mobiele operator, wilde onze Expense Management-mogelijkheden ook aanbieden aan de zakelijke eindgebruikers in Duitsland. Daar zijn we natuurlijk op ingesprongen.” Maar dat was geen ‘appeltje-eitje’. De Duitse overheid stelt zeer hoge eisen op het gebied van privacy en datasecurity aan operators. Iedereen in de leveringsketen van de operator moet daaraan voldoen. “Wij en onze toeleveranciers dus ook.” Een belangrijke eis was bijvoorbeeld dat klantgegevens fysiek op Duits grondgebied moeten worden opgeslagen; ze mogen het land niet uit. Ook aan bewaartermijnen, omgang met de data en certificering worden strikte eisen gesteld. Dat heeft ertoe geleid dat Calvi zowel de data als de functionaliteit in Duitsland wilde huisvesten om volledig compliant te zijn.

“Alles moest gisteren eigenlijk al klaar zijn. Dat lukt alleen als je volledig kunt vertrouwen op je hosting-partner”

Oplossing

Dutch Cloud is ingeschakeld om de klant aan boord te krijgen. Calvi werkt op de Nederlandse markt al geruime tijd tot volle tevredenheid samen met Dutch Cloud in zijn rol van Managed Cloud Provider. Ook al doet de naam anders vermoeden, Dutch Cloud is internationaal actief met hosting services.

Bij Calvi speelt de wet van de grote getallen: miljoenen aansluitingen brengen jaarlijks honderden miljoenen records voort, die allemaal probleemloos moeten worden ingelezen, verwerkt, geanalyseerd, veilig toegankelijk gemaakt en vooral inzichtelijk gepresenteerd. Calvi is dus zeer ervaren in de technische en zakelijke vraagstukken die in de wereld van hosting, datacenters en cloud spelen op het gebied van redundancy, op- en afschalen, beveiliging, bedrijfszekerheid, etc. Calvi weet dus heel goed het kaf van het koren te scheiden.

“De vereiste beschikbaarheid van minimaal 99,8% halen we moeiteloos.”

Daarom Dutch Cloud

Calvi: “Dutch Cloud is flexibel en kundig, dat wisten we al en dat is opnieuw gebleken toen we met de Duitse klant in gesprek waren. Ze konden voldoen aan de hoge Duitse eisen. Bovendien wisten ze snel te schakelen. In dit soort grootschalige projecten is het voortraject bij de klant tamelijk lang, maar als de beslissing eenmaal genomen is, moet alles eigenlijk gisteren al klaar zijn. Dat lukte prima, mede dankzij de inzet van Dutch Cloud.”

“Dutch Cloud heeft bewezen grote projecten, ook in het buitenland, goed aan te kunnen. En het is prettig met ze samenwerken.”

Kom op de koffie!

Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam

Dutch Cloud Contact kaart
Of neem snel contact op.

info@dutchcloud.com
+31 (0)35 820 0252