HelloFlex group

helloflex-group
Nardo Lambregts: ‘Ons specialisme is de flexbranche.‘ Lambregts
is CEO van de HelloFlex group en mede-aandeelhouder. Een gesprek over de samenwerking van HelloFlex group met Dutch Cloud.

Dutch Cloud als Cloud Provider

HelloFlex group heeft verschillende labels die samen de hele flexbranche bedienen: FlexService, HelloFlex, PSC I platform voor intermediairs, FlexNieuws en SharpMinds. Voor de omgevingen van die verschillende labels en onze websites is Dutch Cloud onze Cloud Provider.

FlexService is een totale softwareoplossing voor intermediairs; uitzenders, detacheerders, werving-en-selectie en payroll organisaties. De klanten van FlexService zijn heel divers, van kleine, tot (middel)grote organisaties.

HelloFlex is in 2015 gestart met geavanceerde en zeer gebruiksvriendelijke sourcing software voor haar intermediairs.

Ook hebben we FlexNieuws; via FlexNieuws delen we met zo’n 11.370 abonnees en meer dan 300.000 pageviews per maand nieuws over de flexbranche en alle CAO’s. Denk daarbij aan een nieuwe CAO of nieuwe regelgeving.

[one_third]

HelloFlex group gelooft in outsourcing naar specialisten.

[/one_third]

Lambregts: ’We hebben bij HelloFlex group, als software- en dienstenbedrijf, geen zorgen over onze omgevingen. Dutch Cloud is voor ons specialist aan de achterzijde in het bouwen van de infrastructuur waar we onze producten schaalbaar op kunnen zetten.’

Hoe belangrijk is de schaalbaarheid?

‘We hebben te maken met piekbelastingen. Zie het als een motor. Een kleine motor voldoet prima op een vlakke weg, maar als je de berg op gaat of wilt inhalen, heb je liever een grote motor. Dan heb je meer capaciteit nodig. Bij FlexService bijvoorbeeld, zien we de pieken op maandag tot en met woensdag. Op deze dagen vindt er veel data-entry en verwerking plaats (i.v.m. verloning, red.). De piek bij FlexNieuws ligt op donderdag, omdat dan de nieuwsbrief uitkomt. Op deze dagen hebben we meer processorkracht nodig. Dutch Cloud zorgt ervoor dat onze cloud omgeving eenvoudig meeschaalt.’

Samenwerking met Dutch Cloud

De samenwerking verloopt prettig. Dutch Cloud biedt ons transparantie en we kunnen elkaar aanspreken als er iets niet goed loopt. Met SLA’s kun je alles aftimmeren, maar uiteindelijk gaat het er om hoe je met elkaar omgaat op het moment dat er toch iets misgaat. Het rechtstreekse contact en de openheid stel ik zeer op prijs’, aldus Lambregts.

Ontzorgen en specialisatie

‘Wij kopen een dienst in bij Dutch Cloud en onze klanten kijken naar onze systemen en denken dat ze naar onze servers kijken. Ze bellen ons als er iets niet helemaal naar wens functioneert. Dat is logisch en wij willen dan kunnen vertrouwen op een partner die ons snel en adequaat ondersteunt. Ik geloof in ontzorgen. Voor mij is de toekomst ‘hyper specialisation’; bedrijven of personen die één ding heel goed kunnen. Specialisatie is voor mij ook de verantwoordelijkheid daar neerleggen waar je denkt dat je het best ontzorgd wordt. Ik zie daarin nog eindeloos veel kansen voor de toekomst.’

Over HelloFlex group

HelloFlex group is een holding bestaande uit meerdere werkmaatschappijen, waaronder deze:

  1. FlexService: ontwikkeling, verkoop en support van bedrijfssoftware voor intermediairs in de flexmarkt
  2. HelloFlex: intelligent tools
  3. PSC | het platform voor intermediairs
  4. FlexNieuws: actuele nieuwsvoorziening
  5. SharpMinds: Nearsourcing software

 

Meer informatie over HelloFlex group www.helloflexgroup.com

Meer informatie over FlexService www.flexservice.com

Kom op de koffie!

Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam

Dutch Cloud Contact kaart
Of neem snel contact op.

info@dutchcloud.com
+31 (0)35 820 0252