Cloud diensten

Dutch Cloud biedt een grote verscheidenheid aan hoogwaardige en gestandaardiseerde Cloud-oplossingen en datacenter-diensten aan. Daarnaast is Dutch Cloud gespecialiseerd in het aanpassen van deze diensten naar klant specifieke eisen en wensen.

Tot onze vaste referenties mogen wij zowel Software Vendors (ISV’s) als (corporate) organisaties rekenen. Wij bieden een pakket diensten met diverse IaaS- en Saas-oplossingen.

 

Infrastructure by design
Compliance, controle, complex, eenvoudige integratie en migratie en dat alles in volledige transparantie? Dan bent u bij Dutch Cloud aan het juiste adres met Dutch Cloud by Design.
Computing & storage
Geen zorgen meer over de veiligheid en het eigendom van uw data? De zekerheid hebben dat uw data te allen tijde in Nederland zijn ondergebracht? Waar zou u anders moeten aankloppen?
Back-up
Een back-up is een kopie van gegevens die zich op een gegevensdrager bevinden om deze te kunnen herstellen, mochten ze beschadigd raken. Dutch Cloud biedt u deze dienst uiteraard aan!
Disaster Recovery
Zelfs wanneer de meest vitale data of uw bedrijfsvoering in gevaar komt, kunt u vertrouwen op de expertise van Dutch Cloud. Het Disaster Recovery Plan biedt hierbij uitkomst!
Digitale werkplek
Dutch Cloud levert voor u en uw medewerkers de juiste oplossing; een online desktop in de Cloud. Applicaties op afstand benaderbaar en kosten zijn vooraf inzichtelijk. Hoe makkelijk?!
FotoWare as a Service
De FotoWare™ as a Service (FaaS)-dienst van Dutch Cloud zorgt voor het eenvoudig benaderen van al uw digitale bestanden. Een DAM oplossing van wereldklasse!

Managed Services

Dutch Cloud heeft een professionele Managed Services organisatie. Vanuit deze business unit leveren wij een aantal diensten die u, als klant of partner, optioneel kunt afnemen.
Lees verder