DDoS NaWas

Door de wasstraat...
DDoS NaWas

NaWas, dé bescherming tegen DDOS-attacks

Tegenwoordig komen DDOS-attacks steeds vaker voor. Ze zijn erg makkelijk uit te voeren en hebben grote gevolgen voor de bereikbaarheid van uw omgeving. Hier biedt Dutch Cloud bescherming tegen door het aanbieden van een anti-DDoS Wasstraat.

De NaWas is een centraal opgestelde hoeveelheid anti-DDoS apparatuur die automatisch ingezet wordt als uw organisatie aan een DDoS aanval onderhevig is. Dutch Cloud draagt er zorg voor dat het verkeer naar de NaWas wordt gerouteerd. De NaWas reinigt vervolgens het verkeer en stuurt het ‘schone’ verkeer weer retour naar uw omgeving.

Vanuit de Wasstraat worden twee rapportages teruggekoppeld. De eerste rapportage zorgt voor informatie richting de klant over de aanval en het volume daarvan. De tweede rapportage wordt gebruikt als terugkoppeling aan het proces om te kunnen meten of de aanval nog voortduurt.

Virus scanning

De virusscanning oplossing van Dutch Cloud zorgt ervoor dat uw omgeving maximaal beschermd is tegen virussen. Dutch Cloud maakt gebruik van ‘best in class’ virus scan programma’s.

DDoS NaWas

De voordelen van DDoS NaWas

  • Automatisch beveiligd tegen DDOS aanvallen
Kom op de koffie!

Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam

Dutch Cloud Contact kaart
Of neem snel contact op.

info@dutchcloud.com
+31 (0)35 820 0252