Dutch Cloud Ronde Tafel Diners

Dutch Cloud heeft in 2017 een drietal Ronde Tafel Diners georganiseerd. Voor elke sessie hadden we een onderwerp centraal staan. De Ronde Tafel Diners zijn een groot succes geweest.

De Dutch Cloud Ronde Tafel Diners zijn bedoeld om personen - vanuit verschillende beroeps- en bloedgroepen - bij elkaar aan tafel te hebben en te discussiëren over een centraal thema. Er is gekozen om niet meer dan tien personen aan tafel uit te nodigen, waarmee de bijdrage per persoon ruim gewaarborgd is.

Er is per avond een moderator, iemand die de avond voorzit, maar zeker niet zo formeel als u denkt. Want tussen de 'discussie' door geniet u volop van een heerlijk diner met bijpassende wijnen. Het is de bedoeling dat er kennisdeling is, er van elkaar geleerd wordt en dat u anderen leert kennen, maar bovenal om ook zeker plezier te hebben en de avond als een waardevol event te ervaren.

Aanmelden

U kunt hieronder uw interesse kenbaar maken door u nu alvast aan te melden voor de Dutch Cloud Ronde Tafel Diners die in 2018 ongetwijfeld weer terugkomen. Let wel, het onderwerp dat voor deze avonden centraal zal staan, dient op z'n minst aan te sluiten bij uw functie. Is dat het geval, dan kunt u zich aanmelden en een couvert reserveren. De thema's en data voor deze avonden zijn nog niet bekend. Aanmelden nu, betekent dat we u uiteraard hiervan op de hoogte houden.

Locatie

Net zoals in 2017 zal Kasteel Cammingha, aan de Camminghalaan 34/36 te Bunnik, waarschijnlijk de 'place to be" zijn. Een mooi, centraal in Nederland gelegen kasteel, goed bereikbaar en met prima parkeergelegenheid.

Programmaopzet

Vanaf 18:00 uur bent u welkom. Er wordt een borrel gedronken en rond 18:45 uur nodigen we u aan tafel uit. De avond zal om en nabij 21:30 uur worden afgesloten.

Kosten

Er worden geen kosten in rekening gebracht. Het enige dat we vragen, is dat uw aanmelding wel aannemelijk is, in relatie tot het onderwerp van de avond en uw functie.

Aanmelden via onderstaand formulier of via email naar marketing@dutchcloud.com.

Inschrijving Dutch Cloud Ronde Tafel Diners 2018

Vragen? 

Heeft u vragen of zijn er zaken niet geheel duidelijk, vraagt u dan naar Bart ter Veer (035 - 820 0252) of stuur hem een e-mail: bterveer@dutchcloud.com.

Inschrijven