Dutch Cloud te horen op New Business Radio

7 september 2015 - door Dutch Cloud

Afgelopen woensdag is Dutch Cloud, samen met haar twee partners CoMakeIT en Weolcan, in de studio van New Business Radio aanwezig geweest om te praten over het Get (C)Loud! event. Het thema van Get (C)Loud! op 16 oktober is “Digital Enterprise” en dit was ook de rode draad in het interview door Ron Lemmens in het programma “let’s Talk Business”.

Let’s Talk Business

Elke woensdagmiddag ontvangt Ron Lemmens live in de studio ondernemende mensen met inspirerende verhalen! Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee in Let’s Talk Business!

Onderstaand is het complete interview met Steven ten Napel (CEO coMakeIT), Michiel de van der Schueren (CEO Weolcan) en Martijn van Zoeren (CEO Dutch Cloud) te horen.

Relevante berichten

Dutch Cloud creëert nieuwe kansen met Azure

7 maart 2018 - door Dutch Cloud
Wie als cloudleverancier nieuwe en bestaande inkomsten wil zekerstellen, kan niet om Azure heen. Althans, dat is de sterke overtuiging van Dutch Cloud. Samen met Insight, leverancier van Intelligent Technology …
Lees verder

Facts & Figures Dutch IT-channel Award

30 januari 2018 - door Dutch Cloud
In aansluiting op de Dutch IT-channel Award-uitreiking op 18 januari jongstleden, heeft Dutch Cloud enkele facts & figures voor u op een rijtje gezet. Met betrekking tot het aantal stemmen dat …
Lees verder