Dutch Cloud voor 2e jaar op rij genomineerd!

24 oktober 2017 - door Dutch Cloud

 

Dutch Cloud is voor het tweede jaar op rij genomineerd voor de Dutch IT-channel Awards in de categorie Cloud Service Provider of  the Year. Zeer verheugd en trots!

De business case die we hebben aangedragen is door een professionele jury beoordeeld en vervolgens voor deze categorie genomineerd. Hieronder kunt u onze bijdrage lezen.

Wilt u uw stem uitbrengen op Dutch Cloud, klikt u dan op deze link en ga naar de categorie Cloud Service Provider of the Year, zet een vinkje in het hokje voor Dutch Cloud en breng uw stem uit. Uw stem wordt overigens pas bekrachtigd en dus officieel meegeteld zodra u de bevestiginge-mail in uw Inbox ontvangt en daar bevestigt.

Dutch Cloud dankt u bij voorbaat voor uw stem!

Business Case:

Begonnen als Cloud pionier acht jaar geleden, is Dutch Cloud inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbare Cloud partner en vaste waarde voor Nederlandse ISV’s en middelgrote organisaties in ons land. Dutch Cloud biedt sinds jaar en dag Infrastructuur-as-a-Service-diensten voor bedrijf kritische applicaties in de Cloud.  Daarbij onderscheidt de Cloud Managed Service Provider zich met name op het vlak van betrouwbaarheid, transparantie, snelheid en een persoonlijke aanpak, dat wat bij veel grotere clouddienstverleners te wensen overlaat, zo krijgt Dutch Cloud teruggekoppeld van veel relaties.

Snelheid wordt dit jaar onderstreept met het partnership dat Dutch Cloud onlangs is aangegaan met Clevir, onderdeel van Pink Elephant, waarbij ze in staat zijn letterlijk in een paar minuten werkplekgebruikers aan boord te brengen in een Cloud omgeving. Op een manier dat de eindgebruiker via Single-Sign-On met één muisklik toegang krijgt tot alle applicaties die hij of zij gebruikt, inclusief SaaS, Office 365 en zelfs traditionele Legacy applicaties op eigen locatie. De eindgebruiker ervaart een geïntegreerde omgeving met een eigen ‘cockpit’ van diverse functies waar hij altijd en overal toegang toe heeft. De beheerder heeft via een ‘administrator portal’ voortdurend inzicht in functionaliteit en toegang. De logging legt vast welke gebruiker welke functionaliteit gebruikt. Daarmee heeft de IT-beheerder inzicht in de kosten en is hij verzekerd van veilig werken vanuit de Cloud waarmee de organisatie voldoet aan de Europese GDPR wet- en regelgeving rondom privacy- en veiligheid. Doordat Dutch Cloud gebruik maakt van high end technologie én haar expertise inzet op het gebied van storage en performance, wordt er samen met Clevir een unieke oplossing neergezet. Dit wordt onderstreept door de snelheid en prestaties die Clevir nu behaalt.

Transparantie maakt Dutch Cloud waar met de CSA-STAR-certificering die Dutch Cloud een paar maanden geleden heeft gerealiseerd. Dit wereldwijde Cloud Security Alliance (CSA) programma is bedoeld om klanten optimale openheid te geven over de informatiebeveiligingsmaatregelen die clouddienstverleners al dan niet hebben genomen. Het Security Trust and Assurance Register (STAR) is een openbaar programma waarin de beveiligingsmaatregelen op het vlak van Business Continuity & Operational Resilience, datacenter security, Identity & Access Management en Infrastructure & Virtualization security staan geregistreerd. In tegenstelling tot de bekende ISO-certificering die Dutch Cloud ook in huis heeft, is dit programma volledig openbaar en begrijpelijk waarmee elke organisatie exact weet welke maatregelen Dutch Cloud heeft genomen om applicaties veilig te beheren in hun datacenteromgeving. Met de zogenoemde Level 1 certificering van CSA STAR loopt Dutch Cloud voorop in Nederland.

Betrouwbaarheid wordt in 2017 opnieuw bewezen met de langdurige klantrelaties die Dutch Cloud ook dit jaar weer gerealiseerd heeft met klanten als Air Miles, Boska, e-office, Euretco, HelloFlex group, Synerg-e, Hollandse Hoogte, Bindinc, Ontwikkelcentrum en MAIN Energie.

En last but not least, heeft de persoonlijke aanpak van o.a. Martijn van Zoeren, CEO van Dutch Cloud, ervoor gezorgd dat het bedrijf een extra financiële impuls heeft gekregen met nieuwe aandeelhouder Main Capital.

Link om uw stem uit te brengen: STEM

Relevante berichten

Dutch Cloud creëert nieuwe kansen met Azure

7 maart 2018 - door Dutch Cloud
Wie als cloudleverancier nieuwe en bestaande inkomsten wil zekerstellen, kan niet om Azure heen. Althans, dat is de sterke overtuiging van Dutch Cloud. Samen met Insight, leverancier van Intelligent Technology …
Lees verder

Facts & Figures Dutch IT-channel Award

30 januari 2018 - door Dutch Cloud
In aansluiting op de Dutch IT-channel Award-uitreiking op 18 januari jongstleden, heeft Dutch Cloud enkele facts & figures voor u op een rijtje gezet. Met betrekking tot het aantal stemmen dat …
Lees verder