Dutch Cloud wint 24-uurs Zeilrace

28 augustus 2014 - door Dutch Cloud

Dutch Cloud toont klasse met overwinning 24-uurs Zeilrace

Dutch Cloud toont klasse met overwinning 24-uurs Zeilrace28 augustus 2014
Een etmaal lang zoveel mogelijk zeemijlen afleggen, dat was de opdracht bij de start van de 50e 24 Uurs zeilrace. Het werd een wedstrijd van uitersten met een spectaculaire ontknoping. Het Melges 24 team van Dutch Cloud won nipt van haar directe concurrent, de Melges 24 van team Kesbeke/Sika. Het Dutch Cloud zeilteam legde dusdanig veel zeemijlen af, dat zij tevens de overall winnaar werden van in totaal 480 boten. Het weer liet zich op vrijdag 22 en zaterdag 23 augustus gedurende 24 uur van zijn beste en slechtste kant zien. Spectaculaire onweerswolken wisselden blauwe luchten af.

Maximale inzet

Het Dutch Cloud zeilteam startte –na het bestuderen van de laatste weerkaarten- in de kop van Noord-Holland in Den Oever. De vastgestelde vaarwegen op het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee mogen de deelnemers maximaal twee keer bevaren, dus navigatie was essentieel. Met hoge snelheden in met name de avond en de nacht was maximale inzet van de bemanning noodzakelijk. De wind was zeer veranderlijk en bij het passeren van elke boei werd steeds opnieuw bekeken op welke wijze de maximale snelheid behaald kon worden. Het werd afzien, maar het was het waard.

Optimale prestaties Dutch Cloud

Op de Melges 24 van team Dutch Cloud werd 24 uur lang maximaal gepresteerd zonder pauzes of rustmomenten. Dat betekende ook dat de volledige bemanning 24 uur lang bezig was om het optimale resultaat te waarborgen. De link naar de dienstverlening van Dutch Cloud snel gelegd. Want 24 uur per dag, maximale beschikbaarheid en optimale performance, daarop mogen de klanten van ook Dutch Cloud altijd rekenen.

Relevante berichten

Dutch Cloud creëert nieuwe kansen met Azure

7 maart 2018 - door Dutch Cloud
Wie als cloudleverancier nieuwe en bestaande inkomsten wil zekerstellen, kan niet om Azure heen. Althans, dat is de sterke overtuiging van Dutch Cloud. Samen met Insight, leverancier van Intelligent Technology …
Lees verder

Facts & Figures Dutch IT-channel Award

30 januari 2018 - door Dutch Cloud
In aansluiting op de Dutch IT-channel Award-uitreiking op 18 januari jongstleden, heeft Dutch Cloud enkele facts & figures voor u op een rijtje gezet. Met betrekking tot het aantal stemmen dat …
Lees verder