Leveranciers

Uw wensen en behoeftes staan voor ons centraal. Dutch Cloud gebruikt de technologieën van de verschillende leveranciers om voor u tot de meest waardevolle oplossing te komen.

Hierbij conformeren wij ons aan enkele vaste standaarden. In nauwe samenwerking werken wij aan het (vroegtijdig) testen van nieuwe en innovatieve technologieën. Doel is deze uiteindelijk in productie te nemen.

Microsoft
Dutch Cloud gebruikt veelal het Windows Server- en Database Platform als basis voor onze Infrastructure as a Service dienstverlening.
IBM
Dutch Cloud heeft een IBM-serverpark en gebruikt geavanceerde IBM-storagesystemen (SAN).
VMware
Door gebruik te maken van VMware virtualisatie verbetert Dutch Cloud de beschikbaarheid, prestaties en het gebruik van uw IT-middelen drastisch.
Cisco
De basis van Dutch Cloud is ‘it’s all about the network’. Met de netwerkcomponenten van Cisco Systems realiseren wij voor onze klanten connectiviteit via onze netwerkdiensten.
iunxi
Actief in IT-infrastructuur in de zakelijke markt. Neemt als technisch partner de verantwoordelijkheid, complexiteit en uitdaging over die het managen van IT met zich meebrengt.